Vastuullisuus

Green Driversin yhteiskuntavastuun kulmakivenä on paikallisesta yhteisöstä huolehtiminen. Haluamme, että yhteisömme ihmiset voivat elää turvallisessa, hyvinvoivassa ja puhtaassa ympäristössä. Me emme tyydy yksittäisiin vastuullisuustekoihin, vaan suunnittelemme ja kehitämme vastuullista toimintaamme jatkuvasti. Varmistaaksemme toimintamme aidon ja merkityksellisen vastuullisuuden olemme hankkineet asiantuntija-apua PM-Ekologian asiantuntijoilta.

Ympäristö

Tavoitteenamme on minimoida liiketoiminnan kaikki ympäristövaikutukset. Suurimpana saavutuksenamme on liikennekoulun henkilöautojen hiilidioksidipäästöjen vähentäminen 75 prosentilla. Toimitilojemme osalta olemme ennaltaehkäisseet merkittävästi ympäristövaikutuksia käyttämällä yhteisiä tiloja muiden toimijoiden kanssa. Meidän kolmesta toimipisteestä vain yksi on ainoastaan meidän omassa käytössä. Myös arjen toiminnoissamme huomioidaan koko ajan ympäristöasiat.

ESIMERKKEJÄ YMPÄRISTÖVAIKUTUSTEN VÄHENTÄMISESTÄ

 • Autojen osalta ajokaluston voimanlähteeksi valittiin kaasulla käyvät moottorit. Autot tankataan biokaasulla, jonka hiilidioksidin nettopäästöt on 0 g/km.
 • Autokoulu toimii Omnian ja Fressin tiloissa.
 • Ajokalusto huolletaan säännöllisesti.
 • Ajotunneilla sekä ajetaan että opetetaan ajamaan taloudellisesti
 • Ajokaluston vaihtoväli optimoidaan toiminnan ja ympäristön kannalta sopivaksi.
 • Digitaalinen opetusmateriaali autokoulun asiakkaille.

Parannamme yhteisömme ihmisten turvallisuutta ja hyvinvointia.

Yhteiskuntavastuuseen kuuluu ympäristöasioiden lisäksi sosiaalinen vastuu yhteisöstä. Green Drivers on tukenut koko historiansa ajan paikallisten nuorten harrastustoimintaa. Olemme tukeneet urheiluseuroja, jotta lapsilla ja nuorilla olisi varaa harrastaa urheilua. Lisäksi olemme tukeneet kulttuuritoimintaa. Olemme huolissamme myös lasten ja nuorten liikenneturvallisuudesta, siksi olemmekin pitäneet lasten liikennekasvatustilaisuuksia.

Esimerkkejä sosiaalisen vastuun toteuttamisesta:

 • Olemme pitäneet liikenneturvallisuuspäiviä paikallisissa päiväkodeissa sekä kouluilla.
 • Autokoulu on tukenut paikallisia jalkapallojoukkueita mm. rahoittamalla jalkapallokouluja, antamalla arvontapalkintoja turnauksiin (mm. ilmainen mopokortti), sponsoroimalla turnauksia ja antamalla niille muita mahdollisuuksia tienata rahaa toiminnan ylläpitämiseksi.
 • Olemme tukeneet Honka-hallin ja Myntinsyrjän jalkapallohallin toimintaa.
 • Olemme tukeneet MEDIHELI-toimintaa.
 • ECHO-nimisen bändin levyprojektin rahoittaminen.

Autokoulumme tuote on vastuullinen

Olemme panostaneet myös tuotteemme vastuullisuuteen. Green Drivers opettaa asiakkaitaan toimimaan vastuullisesti liikenteessä. Tavoitteenamme on, että asiakkaistamme tulee liikenneturvallisuutta lisääviä ja ympäristöystävällisiä kuljettajia.