Green Drivers - Autokoulu EspooSSA

Autokoulu Espoo - Green Drivers on Espoossa  toimiva liikennekoulu.  Toimimme Espoonlahdessa Autokoulu Safiirin yhteydessä, Espoon keskuksessa InnoOmniassa Autokoulu Safiirin tiloissa. Green Drivers on lähellä sinua.

Monipuolista kuljettajakoulutusta


Autokoulu Green Drivers tarjoaa kuljettajakoulutusta AM-, A1-, A2-, A-, B-, C1-, C- ja CE-ajokorttiluokkiin. Lisäksi järjestämme jatkokoulutusta jo ajokortin omaaville: koulutusvalikoimaamme kuuluvat liukkaankelin ja taloudellisenajon koulutukset, jatkokoulutukset henkilöauto-opetukseen sekä pimeänajon koulutukset. Kauttamme järjestyvät myös ajotaidon päivityspaketit kortillisille sekä ammattipätevyyskoulutusta ammattikuljettajille. Lisäksi kurssitarjontaamme kuuluvat kattavat palvelut opetusluvalla kuljettajaopetusta suorittaville.  

Autokoulu Espoo ja Kirkkonummi

ELÄMÄSI AUTOKOULU

Teemme autokoulusta ainutlaatuisen kokemuksen – autokoulukurssimme on mielenkiintoinen, monipuolinen ja vieläpä hauskakin. Meiltä saat ajantasaiset ja kestävät vinkit liikenteessä toimimiseen, sen takaa motivoitunut ja koulutettu henkilökunta, ekologinen ja luotettava kalusto sekä ajanmukaiset opetusvälineet. Autokoulu Green Drivers (Autokoulu Espoo ja Kirkkonummi) muokkaa sinusta osaavan ja muuta liikennettä huomioivan kuljettajan. Ajokortti suoritetaan kerran elämässä – tee se tyylillä Autokoulu Green Driversilla.

HENKILÖKOHTAINEN AJO-OPETTAJA

Sinua ohjaa oma opettaja, joka hoitaa ajo-opetuksesi alusta loppuun asti. Sinulle muokataan oma opetusaikataulu, jossa huomioimme yksilölliset toiveesi ja tarpeesi.

EKOLOGISTA JA TURVALLISTA AJOA YRITYKSILLE

Valmennamme myös yrityksiä kohti ekologisempaa ja turvallisempaa ajotapaa. Oikeanlainen ajotapa aikaansaa säästöjä ja luo turvallisuutta, sekä parantaa yrityksen imagoa kestävän kehityksen puolesta puhujana.

GREEN DRIVERS – AUTOKOULU ESPOO JA KIRKKONUMMI

Historiaa meille on kertynyt jo vuodesta 2009 alkaen. Ajo-opetuksessamme yhdistyvät kokemuksen tuoma ammattitaito ja energinen halu kehittää omaa toimintaamme. Olemme nuorekkaita ja motivoituneita alan ammattilaisia, joiden intohimo on ajotaidon opettaminen ja kehittäminen. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Green Drivers haluaa olla mukanasi luomassa puhtaampaa huomista!

Vastuullisuus

Green Driversin yhteiskuntavastuun kulmakivenä on paikallisesta yhteisöstä huolehtiminen. Haluamme, että yhteisömme ihmiset voivat elää turvallisessa, hyvinvoivassa ja puhtaassa ympäristössä. Me emme tyydy yksittäisiin vastuullisuustekoihin, vaan suunnittelemme ja kehitämme vastuullista toimintaamme jatkuvasti.

Lue lisää

Kalusto

Green Driversin ajokalusto on aina ajantasaista. Kalustovalinnoissa pyrimme aina valitsemaan luokissaan vähäpäästöisimmät ajoneuvot.

Tutustu kalustoon