Maksa kurssisi kätevästi osissa Rahoituksella

Ajokortti osamaksulla? Resurs Bank -rahoituksella voitte itse valita kuukausierän suuruuden. Helppo ja järkevä tapa maksaa kurssit. Autokoulu rahoitustilin voit hakea helposti toimistollamme tai voit hakea rahoituspäätöksen valmiiksi vaivattomasti jo kotonasi. Luotonantaja on Resurs Bank AB. Resurs Bank -rahoituksella voit jakaa ostosi osiin jopa 48 kuukaudelle.

Voit rauhassa valita haluamasi maksuvaihtoehdon tai kurssit voit maksaa ostokuukautta seuraavana kuukautena. Valittavana on myös 12 kuukauden takaisinmaksuaika ilman korkoa. Tällöin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi veloitamme ainoastaan tilimaksun 40€ sekä käsittelymaksun 4€/kk. Voit maksaa myös kuudessa kuukaudessa ilman korkoa, kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat vain tilimaksun 25€ sekä käsittelymaksun 4€/kk.
Huom! Luotonhakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, säännölliset tulot omaava henkilö. Luottoa voi myös hakea esim. opiskelijan vanhemmat tai isovanhemmmat, joilla on säännölliset tulot.

Täytä rahoitushakemus

Hakulomakkeen täyttö

  • Täytä hakulomake tarkasti ja huomioi seuraavat asiat. Henkilötunnuksesi on oikein (kaikki kirjoitettuna yhteen). Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein. Huomioi tuloissa brutto- ja nettotulojen ero (brutto: ennen veroja, netto: verojen jälkeen) Muistathan lukea tiliehdot (Yleiset ja Erityiset) ennen kuin haet luottoa.
  • Saat päätöksen hyväksytystä/hylätystä rahoituksesta 24 tunnin sisällä sähköpostiisi. Kun olet saanut rahoitukselle hyväksynnän, tule toimistollemme, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan.
  • Tulostamme lopulliset rahoitussopimukset.

Tutustu alla oleviin esitteisiin ja tiliehtoihin:

Yleiset tiliehdot

Erityiset tiliehdot

Hae rahoitusta

Täytä rahoitushakemus