Huoltaja, GREEN DRIVERS ON PARAS AUTOKOULU LAPSELLESI!

Autokoulu on osa nuoren kasvatusta – ensisijainen tavoitteemme on opettaa nuoresta hyvä ja vastuullinen kuljettaja, joka osaa toimia liikenteessä turvallisesti ja muita huomioiden. Autokoulu Green Drivers on yksi Espoon ja Kirkkonummen laadukkaimpia ja vastuullisimpia autokouluja. Tavoitteenamme on olla yksinkertaisesti innovatiivisin ja paras autokoulu lapsellesi.

AUTOKOULU ON MATKA

Autokoulun tehtävä on kasvattaa nuoresta paras mahdollinen kuljettaja. Matkan varrella kiinnitämme huomiota myös useisiin muihin kasvatuksellisiin seikkoihin, kuten tapakasvatukseen, lupauksien pitämiseen (myöhästymiset/poissaolot on korvattava), taloudellisuuteen ja vastuulliseen käytökseen.

GREEN DRIVERS ON PARAS AUTOKOULU - KOSKA

  • oppilaamme ovat tutkintotilastojen kärkipäässä
  • ajokalustomme on ekologista ja luotettavaa
  • opetusvälineemme ja -metodimme ovat nykyaikaisia
  • henkilökuntamme on osaavaa ja auttavaista
  • tuemme paikallisten nuorten harrastustoimintaa
  • pidämme lapsille liikennekasvatustilaisuuksia
  • toimimme ympäristöystävällisesti


Green Drivers on tutkintotilastojen kärkipäässä Espoossa – meille kelpaa vain paras lopputulos. Oppilaamme oppivat varmat ajotaidot, jotka kantavat läpi elämän. Teemme oman osamme ja kannamme kokonaisvaltaisen vastuun nuoren ajotaidoista. Panostamme nykyaikaisiin opetusvälineisiin ja opetusmetodeihin: meillä onnistuu perinteisen opiskelun lisäksi muun muassa verkko-opiskelu ja autokoulumme on varustettu myös ajo-opetussimulaattorilla.

TURVALLINEN JA EKOLOGINEN KALUSTO

Kalustomme on ekologista – automme toimivat biokaasulla ja olemme vähentäneet henkilöautojemme hiilidioksidipäästöjä 75 prosenttia. Teemme valintoja ja valitsemme kalustomme ympäristön parasta ja oppilaiden turvallisuutta ajatellen. Ajoneuvomme ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia, joilla on helppo opiskella ajamista.

OSAAVA HENKILÖKUNTA

Meillä työskentelee kuusi vakituista työntekijää ja kolme freelanceria. Pieni porukka on tehokas ja motivoitunut – paras mahdollinen. Autokoulu Green Drivers on perustettu vuonna 2009 ja olemme siitä asti kouluttaneet nuoria vastuullisiksi kuljettajiksi. Ajo-opettajistamme löytyy sekä kokeneita alan ammattilaisia että motivoituneita tulokkaita – täydennämme toisiamme ja kaikilla meillä on yhteinen halu kehittää omaa osaamistamme.

HINNAT JA MAKSUTAVAT

Autokoulujen hinnoitteluissa on eroja. Meidän hinnastomme on avoin – kurssihinnastossamme on aina mukana KAIKKI autokoulumaksut minimiopetusmäärillä.

VALITSE SOPIVA MAKSUTAPA:

  1. Erämaksu
  2. Rahoitus
  3. Kertamaksu


LUE LISÄÄ RAHOITUSRATKAISUSTAMME »

VASTUULLISUUS ON OLENNAINEN OSA TOIMINTAAMME

Tavoitteemme on kasvattaa nuorista vastuullisia ja taitavia kuljettajia, jotka huomioivat muun liikenteen ja muut tien käyttäjät. Meille kelpaa vain paras mahdollinen lopputulos. Kannamme vastuuta myös ympäristöasioista ja yhteisömme hyvinvoinnista. Valitsemme autokoulun kaluston ekologisin perustein, tuemme paikallisten nuorten harrastustoimintaa ja pidämme liikennekasvatustilaisuuksia lapsille.

LUE LISÄÄ VASTUULLISUUDESTAMME »