Ammattipätevyyskoulutus

Ammattipätevyyskoulutus vaaditaan kaikilta uusilta kuorma-autonkuljettajilta ja on uusille kuljettajille avain ammattiin. Kuljettajan ammattipätevyyskoulutus edellytetään vuoden 2009 jälkeen kaikilta ajokortin saaneilta, jotka ajavat kuorma- tai linja-autoa ammatikseen. Green Drivers on Trafin hyväksymä koulutuskeskus, joka järjestää ammattipätevyyskoulutuksia kuorma- ja linja-autokuljettajille. Järjestämme sekä perustason ammattipätevyyden kurssit että jatkokoulutukset.

PERUSTASON AMMATTIPÄTEVYYSKOULUTUS

Perustason ammattipätevyyskoulutus antaa valmiudet kuljettajan ammattiin ja sen tarkoitus on lisätä kuljetusalalla työskentelevien ja tiellä liikkujien turvallisuutta sekä terveyttä. Kuljettajan asiantuntemus kasvaa – kuten myös kuljetusten ja palvelun laatu. Koulutus parantaa myös kuljettajien omaa työturvallisuutta sekä kehittää ekologista ajotapaa ja tähtää ympäristöystävällisempään ajamiseen. Koulutuksessa käydään monipuolisesti läpi kuljettajan ammattiin liittyviä asioita, kuten ajotekniikkaa, ajotapaa ja asiakaspalvelua. Koulutukseen sisältyy myös ammattipätevyyskoe. Perustason ammattipätevyyskoulutus on uudelle kuljettajalle avain ammattiin.

Lue lisää Ilmoittaudu kurssille

Voit suorittaa perustason ammattipätevyyden teoria osuuden myös kätevästi verkossa

Tarvitset opiskeluun web kamerallisen tietokoneen. Kurssin voit käydä paikkaan sitomatta, esimerkisi kotoa käsin.

Kurssin oppitunnit ovat arki-iltaisin klo 17:30-20:00. Kurssin kesto on 9 viikkoa.
Kurssista lisätietoa,  sisällöt ja tarkemmat aikataulut:
ammattiliikenne@greendrivers.fi 045 2352430 Virtuaalikoulutus.
 

Ammattipätevyyden jatkokoulutus

Ammattipätevyyden ylläpitäminen vaatii kuljettajalta jatkokoulutusta. Jatkokoulutus eli direktiivikoulutus on tarkoitettu kuljetusammatissa jo toimiville kuorma- ja linja-autokuljettajille. Direktiivikoulutuksen tarkoitus on kehittää kuljetusten ja muun liikenteen turvallisuutta. Ammattipätevyyden jatkokoulutus pyrkii myös ylläpitämään ja lisäämään kuljettajan ammatillisia taitoja, terveyttä ja ammatissa jaksamista. Jatkokoulutus sisältää viisi jatkokoulutuspäivää, jotka tulee suorittaa viiden vuoden välein. Kurssit jokainen voi valita itse mittavasta kurssitarjonnasta – vain Ennakoiva ajaminen -kurssi on kaikille pakollinen. Kurssit sisältävät muun muassa korttikoulutuksia, joissa voit päivittää luvat. Voit suorittaa esimerkiksi työturvallisuuskortin, hätäensiavun, tieturva-pätevyyden tai adr-koulutuksen. Suorita ammattipätevyys kurssit ajoissa – yksi koulutuspäivä vuodessa riittää!

Lue lisää Ilmoittaudu koulutukseen

Voit suorittaa ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät verkko-opetuksena vaikkapa kuorma-auton hytissä paikkaan ja aikaan sitomatta

Kurssin oppitunnit voidaan käydä ma-to 14:00 -22:00 ja pe-la 8:00 -16:00.

Kursseista lisätietoa,  sisällöt ja tarkemmat aikataulut; ammattiliikenne@greendrivers.fi 045 2352430 verkkokoulutus.

Katso lisätietoa »

Ammattipätevyyden hakeminen

Ammattipätevyyskorttia haetaan Liikenteen turvallisuusviraston nimeämältä palveluntuottajalta (Ajovarma Oy) erillisellä hakemuksella. Vaihtoehtoisesti voit hakea Poliisilta ajokorttiin ammattipätevyysmerkinnän.

Tutustu hakuohjeisiin

green drivers - HANKI KULJETTAJAN AMMATTIPÄTEVYYS 

Green Drivers on Espoossa ja Kirkkonummella toimiva autokoulu ja Liikenteen Turvallisuusvirasto Trafin virallinen ammattipätevyyskoulutuskeskus, joka järjestää kursseja kuorma- ja linja-autokuljettajille. Meille on myönnetty sekä perustason että jatkotason koulutuslupa. Olemme toimineet alalla vuodesta 2009 ja henkilökuntamme on asiantuntevaa ja motivoitunutta. Olemme ammattipätevyyskoulutuksen ammattilaisia.

Ammattipätevyyskoulutus vaivattomasti Green Driversilta

Koulutustilamme sijaitsevat keskeisellä paikalla ja meille on helppoa tulla. Toimitilamme sijaitsevat Espoonlahdessa liikuntakeskus Fressissä, Espoon keskuksessa InnoOmnian tiloissa sekä Veikkolassa osoitteessa Koskentie 3. Ota yhteyttä!