Kurssien ulkopuoliset Ajotunnit

Omaatko ajokortin, mutta et ole ajanut vuosiin? Tuntuuko, että et uskalla lähteä yksin ajelemaan?

Tule ottamaan muutamia ajotaidon päivitystunteja Green Driversin tehokkaiden  ja mukavien opettajien johdolla. Sinulle räätälöidään tarpeitasi vastaava päivityspaketti. Koulutus voi sisältää esim. käsittelyharjoittelua, liikenneharjoitteita, liukkaankelinajoa tai pimeänajonharjoittelua.

Yhden päivitystunnin hinta henkilöautolla on 80 euroa, sisältäen kouluauton vuokran sekä vakuutuksen. Vaihtoehtoisesti ajokortillinen henkilö voi suorittaa ajoharjoittelua omalla autollaan. Opetustunnin hinta tällöin 70 euroa.

Ota yhteyttä ja varaa

Kurssien ulkopuoliset ajotunnit Green Driversiltä

Oletko suorittamassa uutta kuljettajantutkintoa?

Jos ajokorttisi on vanhentunut tai olet ollut lyhytaikaisen ajokortin voimassaoloaikana ajokiellossa, joudut suorittamaan uuden kuljettajantutkinnon. Aluksi Sinun kuitenkin tarvitsee jättää asuinpaikkasi poliisille uusi ajokorttilupahakemus, kun lupa on myönnetty voit suorittaa teoriakokeen. Kauttamme saat tarvittavan materiaalin harjoitteluun sekä voimme varata Sinulle teoriakokeen että avustaa ajokorttiluvan hakemisessa.

Ajotunteja saat suorittaa haluamasi määrän ennen ajokoetta, kuitenkin vähintään yksi tunti ennen ajokoetta. Koe suoritetaan autokoulun autolla.

Henkilöauto ajotunnin hinta 80 € ja henkilöauton vuokra ajokokeeseen 110 €.

Kuorma-auto ajotunnin hinta on 125 € ja auton käyttö ajokokeessa maksaa 140 €.

Lisäksi:

+ Trafin ajokorttilupamaksu 40 €
+ kuljettajantutkintomaksu tutkintoviranomaisille 96 €

Ota yhteyttä ja varaa