Green Drivers autokoulu

Green Drivers on Espoossa ja Kirkkonummella toimiva liikennekoulu. Toimipisteitä Green Driversilla on neljä. Espoonlahdessa liikuntakeskus Fressin yhteydessä, InnoOmnian tiloissa Espoon keskuksessa, Kirkkonummen Omnian tiloissa sekä Veikkolassa osoitteessa Koskentie 3 (R-kioskin vieressä).

Meiltä saat mainiot vinkit liikenteessä selviämiseen, sen takaavat motivoitunut ja koulutettu henkilökunta sekä ajanmukaiset opetusvälineet. Ajokortin suorittaminen on usein ikimuistoinen asia, minkä muistaa vielä pitkänkin ajan päästä.

Green Drivers on myös Ammattiliikenteen erikoisosaaja. Meiltä löydät laadukkaat ja kokonaisvaltaiset ratkaisut niin koulutuksiin kuin kuljettaja rekrytointeihinkin.

Ajankohtaista

Avattu Uusi toimipiste kirkkonummen keskustaan!

Avasimme uuden toimipisteen Kirkkonummen Omnian yhteyteen osoitteeseen purotie 6. Puhtaammat ajotunnit ovat nyt saatavilla helpommin Kirkkonummen asiakkaille, hyvästä palvelusta puhumattakaan. Palvelemme kaikkia asiakkaita läheltä ja kaukaa. Tervetuloa! 


Green Drivers vaihtoi autot Biokaasulla käyviin malleihin.

Päivitimme tänään kouluautojamme astetta puhtaampaan suuntaan. Hankimme kolme uutta Volkswagen Golfia, joiden voimanlähteenä on kaasu. Tankkaamme ainoastaan biokaasua autoihimme.  Biokaasulla ajaminen on samanlaista kuin bensiinikäyttöisellä autolla, tietenkin vain puhtaampaa. Biokaasulla ajaessa CO²-päästöt, sekä hiukkas- ja nokipäästöt ovat nolla. Biokaasu on myös 100 prosenttisesti suomalainen tuote.

Tervetuloa puhtaampaan autokouluun!

Miksi Green Drivers?

Neljä hyvää syytä valita Green Drivers:

1. Paras hinta / laatu suhde

Me takaamme parhaan kokonaispaketin. Hinnastomme on myös läpinäkyvä eli ei ylimääräisiä piilokuluja.

2. Joustavuus

Sinun kalenterisi on meille tärkein! Ajot tai teoriat joustavasti kolmen toimipisteen voimin. Valitse itsellesi parhaat vaihtoehdot!

3. Parasta opetusta

Tyytyväiset asiakkaamme arvostavat osaavia opettajiamme, opetusmetodejamme, luokkatiloja sekä ajokalustoamme!

4. Edelläkävijä

Turvallisuus, ympäristöystävällisyys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme näitä silmällä pitäen. Meillä olet hyvissä käsissä!

Lue lisää meistä